Forskel mellem versioner af "Anders Belling"

Linje 1: Linje 1:
'''(2009) (Singer/Song-writher) (Helsingør/København)'''
+
Anders Belling er i dag aktuel som sangskriver i projektet North Fall, der kan læses om her: www.northfallmusic.com
 
+
Anders Belling er født og opvokset i Espergærde/Helsingør. Efter at have spillet lidt rundt omkring i forskellige bands, uden det store resultat, begyndte han i 2009 at skrive sange som 18-årig.
+
 
+
I oktober 2010 producerede han et par demo-bånd på sin fars gamle Beocord 2000 De Luxe, hvilket resulterede en hel del koncerter i Helsingør. Nogle af sangene fra demobåndene kom i juni 2011 på Recordings 2010-2011, som du kan lytte til [http://www.jamendo.com/en/album/99030 her].
+
 
+
Året efter, i oktober 2011, blev det så til EP'en Vignettes & Astronauts, som blev til i samarbejde med Mikkel Moseholm [[Love Crystals]] og David Nedergaard. Derefter blev det til flere koncerter – ikke bare i Helsingør, men også København, hvor Anders flyttede til.
+
Lyt til Vignettes & Astronauts [http://www.jamendo.com/en/album/100734 her].
+
 
+
I februar 2012 udgav Anders Belling så North Coast - et album med tre numre, som en afslutning på projektet, Vignettes & Astronauts. Lyt til North Coast [http://soundcloud.com/a-belling/sets/north-coast-mini-ep/ her].
+
 
+
Anders Belling vil fremover være sangskriver i et endnu unavngivet projekt, sammen med Kevin Hansen (også Love Crystals), Mikkel Moseholm og David Nedergaard. Projektet skulle gerne resultere i nogle flere indspilninger og en række koncerter i forår og sommer 2012.
+
 
+
 
+
[http://www.facebook.com/AndersBelling Facebook]
+
 
+
[http://soundcloud.com/a-belling Soundcloud]
+
  
 
[[Kategori: Lokale bands og artister]]
 
[[Kategori: Lokale bands og artister]]

Versionen fra 6. feb 2013, 21:12

Anders Belling er i dag aktuel som sangskriver i projektet North Fall, der kan læses om her: www.northfallmusic.com ”