Anders Belling

Version fra 21. mar 2012, 11:09 af Henrik Kofod (diskussion | bidrag)

(2009) (Singer/Song-writher) (Helsingør/København)

Anders Belling er født og opvokset i Espergærde/Helsingør. Efter at have spillet lidt rundt omkring i forskellige bands, uden det store resultat, begyndte han i 2009 at skrive sange som 18-årig.

I oktober 2010 producerede han et par demo-bånd på sin fars gamle Beocord 2000 De Luxe, hvilket resulterede en hel del koncerter i Helsingør. Nogle af sangene fra demobåndene kom i juni 2011 på Recordings 2010-2011, som du kan lytte til her.

Året efter, i oktober 2011, blev det så til EP'en Vignettes & Astronauts, som blev til i samarbejde med Mikkel Moseholm Love Crystals og David Nedergaard. Derefter blev det til flere koncerter – ikke bare i Helsingør, men også København, hvor Anders flyttede til. Lyt til Vignettes & Astronauts her.

I februar 2012 udgav Anders Belling så North Coast - et album med tre numre, som en afslutning på projektet, Vignettes & Astronauts. Lyt til North Coast her.

Anders Belling vil fremover være sangskriver i et endnu unavngivet projekt, sammen med Kevin Hansen (også Love Crystals), Mikkel Moseholm og David Nedergaard. Projektet skulle gerne resultere i nogle flere indspilninger og en række koncerter i forår og sommer 2012.


Facebook

Soundcloud