Forskel mellem versioner af "Morten Pontoppidan"

Linje 1: Linje 1:
Morten Oxenbõll Pontoppidan (1851-1931) præst og højskoleforstander, søn af Dines Pontoppidan, som var præst i Fredericia og Randers. Morten Pontoppidan var en af en børneflok på 16, der også omfattede forfatteren [Henrik Pontoppidan],  Helsingør.
+
Morten Oxenbõll Pontoppidan (1851-1931) præst og højskoleforstander, søn af Dines Pontoppidan, som var præst i Fredericia og Randers. Morten Pontoppidan var en af en børneflok på 16, der også omfattede forfatteren[[Henrik Pontoppidan]],  Helsingør.
  
Morten Pontoppidan blev introduceret i hjemmet hos sin onkel  skibsklarerer og skibsreder [Isaak Sidenius Pontoppidan] af søsteren Inger Pontoppidan, der var i huset hos onklen i Helsingør.
+
Morten Pontoppidan blev introduceret i hjemmet hos sin onkel  skibsklarerer og skibsreder [[Isaak Sidenius Pontoppidan]] af søsteren Inger Pontoppidan, der var i huset hos onklen i Helsingør.
  
Inger Pontoppidan blev venner med nogle af " Marstrands piger på [Fredsholm]"
+
Inger Pontoppidan blev venner med nogle af " Marstrands piger på [[Fredsholm]]"

Versionen fra 26. nov 2020, 11:01

Morten Oxenbõll Pontoppidan (1851-1931) præst og højskoleforstander, søn af Dines Pontoppidan, som var præst i Fredericia og Randers. Morten Pontoppidan var en af en børneflok på 16, der også omfattede forfatterenHenrik Pontoppidan, Helsingør.

Morten Pontoppidan blev introduceret i hjemmet hos sin onkel skibsklarerer og skibsreder Isaak Sidenius Pontoppidan af søsteren Inger Pontoppidan, der var i huset hos onklen i Helsingør.

Inger Pontoppidan blev venner med nogle af " Marstrands piger på Fredsholm"